اولین و تنها وب سایت حرفه ای خودت انجام بده فارسی (DIY)

صفحه اصلی » سیاره » سفینه آشپزی » طرز تهیه بستنی میوه ای
دسته بندی موضوعی : سفینه آشپزی، سیاره
انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۱
799 بازدید

طرز تهیه بستنی میوه ای

نوشته شده توسط | وب سایت/وبلاگ من

تعداد مطالب ارسالی: 172

طرز تهیه بستنی میوه ای

مواد لازم

میوه دلخواه خردشده ۲۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد ۵۵ الی ۶۰ گرم
نمک ۴/۱ قاشق مرباخوری
وانیل شکری ۴/۱ قاشق مربا خوری
ماءالشعیر (بدون طعم)، ۱ پیمانه ۱۶۰ میلی لیتر
خامه شیرین، ۲ پیمانه ۴۰۰ گرم

 

طرز تهیه

 

میوه را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شود.

 

از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. بقیة شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد مخلوط میوه کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیافزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید. این عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

 

 

نکته:در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود.
دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.

 

انواع بستنی

Source link

به اشتراک بگذارید...
(3 votes, average: 1.00 out of 1)